Kaffefjasko

Ojdå vilken morgon, dessa mornar, inte min sak....
Jag som hade en lugn morgon, vakna i tid, och kände gu vad härligt, helt själv hemma, nu ska jag göra kaffe och lyssna på hög musik... Men vad tror ni händer? Jo jag råkar hälla ut allt kaffe i datorn, men vad gör de? Den har redan hårspray och brandsläckarpulver i sig, vad gör då lite kaffe?

Kanske e dax att köpa en ny? den lever redan på lånad tid...




Jag är själv på kontoret, har att göra men vad de e tråkigt, jag som måste få snacka av mig ibland, ska jag snacka med datorn? sitta och prata högt blir de. Ska äta lunch med Joqe, får se om han vaknat tills dess, får nog väcka honom, haha bara för man jobbar nu känns de som jag måste ha koll på alla som har semester, litar inte på att dom kommer komma upp i tid :)

Gårdagen resulterade i en riktig soffpotatis av mig, låg i soffan och såg hela säsong 3 av The big bang theory, va så himmla skönt och hälften av tiden fick jag sällskap av min underbara lillebror!
Men vart så ledsen igår kväll när jag insåg att dom tog slut, jag ville ha minst 5 avsnitt till, men gick och la mig istället!

Så, nu får vi se vart denna dag tar mig! Det jag vet är att när jag kommer hem måste jag städa, inte alls kul, men måste!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0