Stämplar efter inatt. En röd och en blå. H...

dsc03246 (MMS)

Stämplar efter inatt. En röd och en blå. Hade en jätte trevlig kväll och någon otrevlighet. Men det va en bra kväll kanske ska väcka ted snart


Nu lyser inte motorstörningslampan längre,...

dsc03231 (MMS)

Nu lyser inte motorstörningslampan längre, vilken tur jag va med och bytte lamdasond ;-)


Nu ska jag och pappa laga bilen. Hoppas de...

dsc03230 (MMS)

Nu ska jag och pappa laga bilen. Hoppas den blir hel så vi kan åka till skåne:)


Min egna drake

Idag är idag, folk frågar hur jag mår idag, ja jag mår bättre än igår men jag kan inte säga att jag mår bra.
Jag vill inte somna om nätterna för jag vill inte drömma, hur sjukt är inte det? allt jobbigt jag tänker på kommer ikapp mig i drömmen, jag är ung jagska inte behöva känna sånna måsten, vem skapar dessa måsten? Svaret måste vara jag! jag skapar mina egna måsten!

Jag har hittat en bild på nätet som fick mig å känna mig lugn, den symboliserar mycket för mig.




Är den inte fin och harmonisk? Jag har alltid sagt jag vill ha orkidér tattuerade men en uggla i den hr stilen skulle kunna vara nått eller en som flyger. jag gillar flygande saker och flygande drakar, än en gång säger jag det, drakar är coolt, klart jag skulle vilja ha mig en egen drake!

Lite så här...



Lite så här känner jag mig idag, det är inte lätt och vem vill träffa follk när man känner sig så här?

kastad till vargarna

Natten har varit hemsk. Ingen bra natt! Att blunda har varit som att själv slänga sig in till vargarna, att somna vart skräcken, somnat med tvn på och lamporna tända, såfort jag somnade kom någon mardröm, drömde jag eller va jag vaken, allt blev så verkligt, jag kunde inte röra mig, jag vart jagad och fasthållen, men jag kunde inte röra mig, jag vaknar av att jag skriker hjälp på riktigt.
Tårarna ran och har runnit, dom rinner än. Huvudet känns tungt och kroppen svarar inte på befallning, som att det är något i kroppen som stoppar allt och inte vill att jag ska vara med.

Vad utlöste de här?
Jag har sovit för lite i helgen, kan de vara de? Det kan vara en anledning att jag mår redan dåligt och kroppen måste få återhämta sig. Men sen har det legat i luften jag har bara väntat på bomben som skulle låta allt falla, jag har kämpat att hålla mig hel, men igår brast det. Jag fick bla fel sms vid fel tillfälle. Jag fick bemöta en annans smärta när jag inte klarade min egen, det vart för mycket!

Tack F för att du försökte och tack J för att du fanns där för mig i timmar! Det gör du alltid, och inatt behövde jag verkligen det!

Tillfällig pojkvän

Oj oj oj. Nu är jag trött och förvirrad!
Vilken helg de varit. Inte alls som jag hade tänkt mig från början, men de kanske är bra i sin tur med, att lära mig att släppa lite på tyglarna. I fredags var jag ute med M, vi dansade och hadde oss, hon söp mig full på riktigt kort tid. inte illa.

   
                       (klicka på bilderna för att se dom stora)

Igår så hamnade jag hemma hos E. och där skulle dom ha middag och spela spel, C ville inte bli ensam med alla par och klart jag ställde upp, jag fick mig en pojkvän för kvällen, vilket bra par vi va!
Haha hela historian är etablerad och vi har väl än så länge sagt vi får träffa anndra. Haha. men jag tror jag gör slut, hoppas han läser min blogg så han vet att vi inte är ett par längre. Haha...

Jag sov kvar i E´s soffa, min säng va mycket skönare när jag kom hem kan jag säga, haha vad de e skönt att sova, sova i sin egna säng, lite svalt och mörkt och tyst. SKÖNT!

Jag har ett problem, eller jag har många men imorgon ska jag jobba men jag har inte fått någon tid. Det känns lite luddigt med allt. Men men jag ringer och frågar imorgon, värre än så är de inte...

Sen har jag lite jag måste tänka på, och blir det ingen klarhet under veckan får jag kasta in handduken.
tråkigt men sant!


Smart

dsc03223 (MMS)

Smart


Och tänk vad det är roligt att anna är här

dsc03221 (MMS)

Och tänk vad det är roligt att anna är här


Och calle är här

dsc03218 (MMS)

Och calle är här


Och erik är här

dsc03217 (MMS)

Och erik är här


Nu kör vi

dsc03214 (MMS)

Nu kör vi


Skrattande dag!

Tada nu e jag hemma efter en jobbdag fylld av skratt! Inte bara skratt utan riktigt goa skratt som förgyller!
Jag är glad idag, äntligen idag fick jag svar! Och det verkar lovande!
Nu ska jag duscha av mig jobbet sen ska jag åka och mysa hos M, mysa lite med ansiktsmask och idol!

Kul. Eller Inte!

dsc03196 (MMS)

Kul. Eller Inte!


godmorgon

Morgokaffe och snö, jag älskar snö men vill inte ha de idag. idag vill jag ha en sak...

Drakar

Jag vill ha en drake, en egen drake! En drake jag kan flyga på som sprutar eld! En sån drake vill jag ha! Jag vart först inspererad av Avatar som är en fantastisk film men ikväll såg jag How to train your dragon. En helgrym film, jag älskar tecknat å jag älskar drakar, speciellt så söta drakar som tandlös! Har ni inte sett den så se den!
Jag vill verkligen ha en tandlös-drake, en söt drake som rör sig som en kattunge. mys!


Jag älskar den här killen. Min fina underb...

20101021175 (MMS)

Jag älskar den här killen. Min fina underbara lillebror


SMS-inlägg

dsc03195 (MMS)


Lyssnar på musik och njuter av solen som s...

dsc03178 (MMS)

Lyssnar på musik och njuter av solen som skiner in genom fönstret. Nu fattas bara en sak!


Bra dag!

Igår var jag, mamma och pappa och firade kusin! Jag älskar att vara där! Älskar min faster och mina kusiner!
Deras humor och alla våra snack och snacket om Twilight, hehe. Vilka fina individer mina kusiner vuxit upp till! Jag är stolt!

Innan vi åkte iväg till kalaset berättade min mamma som jobbar på skolan att förskolan jag jobbar på hade haft ledningsmöte med föräldrarrepresetanter och dom hade frågat om jag inte kunde få vara kvar för dom tyckte så bra om mig och barnen kommer hem och berättar om mig och allt vi leker och att dom tycker om mig. Klart man blir glad! Och under min kusins kalas ringer chefen från förskolan upp och frågar om inte jag kan vara vikarie i två månader till på heltid. Mina tankar gick fram å tillbaka, kommer jag ha tid att söka andra jobb då? kommer jag få tid och gå på möten för min egen del osv. Imorse ringde jag upp och berättade att jag hade tänkt och att jag har möten inplanerat och jag kommer vilja kunna gå iväg på jobbmöten, de va ninga problem och självklart löser vi det sa chefen!
Bra då vet jag att jag har jobb året ut!

Idag är jag ledig, vi får se vad denna dagen har att bjuda på mer än ett läkarbesök, och föresten idag är en rätt bra dag, känns bra!



Se jag kan va glad med! Här va jag ute med T och J och J´s kompisar!
Något jag ser fram emot är när jag T och J nästa helg den 29/10 ska åka ner ill Hbg! kan bara säga en sak, SVINA!

Lillasyster kanin

Hemma efter en jobbdag! Den gav mycket energi, de små liven men tog mycket med, helt slut nu när jag kom hem. Vi hade några på bsök idag som spelade teater för oss, de va riktgit skoj, vad duktiga dom var!
Dom spelade upp lilla syster kanin, kommer ni ihåg den från när ni va små? hur busig hon va!

Ikväll ska vi iväg och fira min kusin R som fyller 16 år, alltså shit vad man börjar bli gammal, jag har alltid sett han som lillkillen, och vad händer nu 16 år! När jag fyllde 16 då va inte jag liten, kände mig jätte stor. Två år tills jag får supa han under bordet, haha men säg inget till faster!

Även denna dagen är fylld av endel väntan. och snart får man ge upp...
Och nu när jag håller på att försöka börja må bra igen så går jag igenom i huvudet, vad mår jag dåligt över osv.
Och desstomer jag tänker på de desstomer blir jag arg på hela situationen från skåne, (tjejer ni behöver inte ta åt er) Jag tänker inte gå in på de men jag är arg! Arg, ledsen och besviken.
Ibland RIKTIGT arg!


Hunk!

Jag har precis sett på film, Twilight, den tredje. Jag är så såld på dessa filmer, kanske inte som små tjejerna (och min faster) men stör mig inte när jag ser dessa filmer med fina killar. Appropå fina killar, nej fortfarande inte nått... Men denna film gjorde mig ännu mer sugen på att se nästa, ja min kusin J berätta att en till håller på att spelas in, tänk 4 filmer med hunkar, OJ OJ OJ! haha...

Jag och min kusin J har bestämt att hon jag och faster Y ska ha en tjejkväll sen med alla filmerna, vi ska laga Wook åt henne och bara mysa och stänga av telefonerna, kan man igentligen ha de så mycket bättre? Ja jo okej man kan ha det men de håller ändå världsklass ;)

Skulle ni tacka nej till denna?

Jag kissade inte i hallen!

dagen i all ära har jag varit ledig, ledig är en definationsfråga. Jag har inte varit ledig, jag har haft fullt upp och jag har tänkt mer än när jag jobbar, det kallar jag inte ledig.

Jag hade ett bra möte med min doktor i morse och jag hade ett bra möte hos min kurator på förmidagen.
Det känns som det är påväg åt rätt håll. Wohoo...

Sen efter lunch så var jag förbi en av mina bästa killkompisar E. haha vad jag skratta, jobbigt ämne men ändå så mycket glädje. Tårarna var på god väg, gjädjetårarna. De bra tårarna. Jag kände hur jag fick knipa så jag inte skulle kissa på mig, de skulle bli lite jobbigt att kissa på mig i hans hall men OM jag skulle kissa på mig hos någon så tror jag att jag väljer E. haha men jag hoppas verkligen inte de händer. men jag säger OM. haha...

Ikväll är en sådan kväll där jag hade velat träffa någon, bara umgåtts, sluppit tänka på vad som hänt och vad som komma skall eller varför eller varför inte... Men nä idag är en sådan dag då folk inte kan ses :(


Hehe


Dagsform 18 Okt

Just nu är det inte på topp. glädje är annars min melodi men vad gör man när man känner att man inte hittar sig själv och man inte sjunger sin egen melodi längre? Vad hände? Hur kommer detta sig?
Detta håller jag på att ta reda på med hjälp av kurator och läkare. Jag vägrar att köra mig själv i botten och gör något åt det!

Men är det inte konstigt hur tabu detta är?!
Jag är öppen med att jag inte alltid för tillfället mår hundra, någon dag kommer alltid allt komma ikapp en om man inte tar hand om det, inge fel med det, kanske att man kan va efterklok och säga att jag borde tagit tag i allt innan MEN nu gjorde jag inte det och får ta hand om det nu!

När man är öppen om att man arbetar med sig själv och inte alltid mår hundra och ser det som ett problem så kryper det fram från var å varannan människa att dom med har haft problem eller går på tabletter eller pratar med någon. Jag är den sista att dömma MEN jag tycker inte om att man klagar och vet att man har problem och vet att man mår dåligt men inte vill göra något åt saken.

Jag är så tacksam för hur min familj och mina vänner har bemött mig när jag har berättat. Jag har bara fått stöd och det är de man behöver! Ett otroligt tack till er alla. Jag kommer göra dena resa själv men jag är så glad att ni hjälper mig!

Jag fick en låt en dag av en fin vän, den säger mycket!


Nu är även båten uppe. Höst

dsc03153 (MMS)

Nu är även båten uppe. Höst


Underbart.

dsc03143 (MMS)

Underbart.


RSS 2.0